Vend det lidt på hovedet

Posted on 01/06/2011

0


Jeg har for nylig set Verdensholdet (DGIs elitegymnaster) give show i Arenaen i Århus. Vi skulle særligt se og være stolte af (!) min skønne og superdygtige veninde, der er med. Sikke et show! Vi var meget imponerede, var viOpsætning, lys, dragter og utroligt seje gymnaster, der bare kan nogen tricks med deres kroppe. Faktisk har Verdensholdet en yogaglad instruktør, hvilket kunne ses i koreografien med yogainspirerede balancer og løft. Megasejt og smukt! Pigernes ynde og kraft, og drengenes styrke og elegance blæste os næsten væk.

Vi tilskuere fik meget lyst til også at komme på verdensholdet og turnere verden rundt et års tid med et sejt show… Alle os, der kender min veninde, var helt vilde efter at høre om alle oplevelserne bagefter, jorden rundt i et lille år.. For gymnasterne var det pudsigt nok blevet lidt “hverdag” at optræde, og selvom det har været en fantastisk oplevelse, så syntes min veninde, at det var utroligt eksotisk at høre vores danske hverdags-fortællinger :D.

Inspirerede blev vi hvert fald. Herhjemme er jeg nu påbegyndt håndstandstrænings-skole.. eller -LEG!. Min ven blev meget opsat på at kunne det, de stærke verdensholdsfyre kunne.. blandt andet løfte sig selv op og ned, stående i håndstand (bøje-strække-armene og løfte egen kropsvægt). Og det er rigtig sjovt at øve-lege balance. Øve sig på at have en lige så god balance på hænderne, som vi  normalt har på fødderne.

Og så er sol og sommeren jo oplagt til at lege sig lidt frem, måske ta’ på stranden og vende universet lidt på hovedet…

Her kan du læse en artikel om at lege sig til håndstand: på Anne Winthers yogablog på magasinet Fit Livings hjemmeside. Og her kan du læse et tidligere håndstands-relateret indlæg på bloggen: Upside Down!  Om mod og himmel under tæerne. Og der er musik til :).

Have fun!

Reklamer
Posted in: Be a Yogi, Be Mindful, DO