Yogaenergi

Posted on 11/11/2011

0


Her til aften, mellem to yogatimer, var der en yogist, der sagde til mig, at han genkendte mit brede smil ned ad gangen før, han kunne se, det var mig. (Der er en lang gang på sct Annagade, hvor jeg underviser). Det er sket før. Og det var nok godt set. For når jeg har yogatimer, så 99 % af gangene ryger mine mundvige helt automatisk opad! Ja virkelig, jeg overdriver ikke. Yoga har den bedste effekt på mig. Hen ad gangen, smil udenpå og indeni, op på cyklen gennem byen…smiiiil lalalaa. Jeg konkluderer, at det er det rigtige., jeg laver. Jeg elsker at dele yoga med andre, fordi det giver så meget mening.

Og hvis den glæde og gode yogaenergi kan sprede sig, så er det endnu mere fantastisk. Så bring it on!

Jeg har fundet en fed hjemmeside, der hedder “science of stillness” med forskelligt spændende, yogisk indhold, af en pæn australsk mand kaldet Tom :). Jeg linker til en blog derpå, som handler om maskulin og feminin energi. Hermed menes IKKE mand og kvinde. Det er en del af polariteten, men vi rummer alle begge. Se citatet nedenfor, og læs mere her, hvis du har lyst.

In Taoism the masculine is represented by the mountain, and the feminine by the ocean. The masculine is firm and unmoved while the ocean is fluctuating and ever changing.

Hvad med dig, hvad er det bedste ved yoga?

Reklamer